19 Ekim 2011 Çarşamba

ben bu aciyi cok iyi bilirim

bunu paylasip paylasmama konusunda cok tedirgin oldum.
 ama sonunda meralhanimiiin blogunun yanindaki yorumlari gorunce biseyleri paylasmamin zamani geldigini hissettim.
inanilmaz bir aci,olunceye kadar tasiyacagimiz bir aci,hic bir sekilde unutamiyacagimiz cok buyuk bir aci.
 gidenlerin yeri,makami belli,,,,,,,,,uzerlerine nurlar yagsin
 bende 20 yasinda kizimi kanserden kaybettim.
 icim gonlum ne kadar kirgin olursaolsun onun benden istedigi gibi yasamaya gayretediyorum.
 ve bir gun ona kavusacagimida biliyorum.
 hepinize gonuldolusu sevgiler

10 yorum:

  1. Ben de evladımı kanserden kaybettim.Bu tür acılar yaşayanların bir hüznü olur.Tarif edemem.Sizin hüznünüzü hissettim. Bunu yaşayan bilir.Ben de bir gün evladıma kavuşacağım.Sabırlar diliyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Canım benim bu acını biliyordum ama burda paylaşman bile büyük aşama, okurken bile gözyaşlarıma hakim olamadım gittiği yer eminim cennettir, Dodoyada daha evvel yazmıştım tekrar ikinizede sabır diliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Cihan hanım çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabırlar versin.

    YanıtlaSil
  4. cihan hanım cım çok üzüldüm...sana çok çok sabırlar diliyorum...annanem hep der allah daha çok sevmiş...onların mekanı cennet zaten

    YanıtlaSil
  5. Diyecek birşey bulamıyorum, keşke acını hafifletecek birşeyler gelse elimden :( Bilmem bu alemdeki dostluğumuzun yardımı olur mu...

    YanıtlaSil
  6. tıkandım kaldım.hiç böyle birşey beklemiyordum.ne demeliyim? ne söylesem acınız azalır,yüreğinizdeki yangın hafifler,ya da ne yapsak bir parça unutabilirsiniz? çok üzgünüm.Allahtan size sabır diliyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Çok üzüldüm :( Allah sizlere sabır versin, kızınız da nur içinde yatsın demekten başka sözlerimiz yok ne yazık ki kayıplarda. Keşke elimizden başka türlüsü gelmiş olsa..
    İkisi kesinlikle aynı şey değil ama ben de annemi kaybettim. Anne kaybıyla evlat kaybı mutlaka farklı oluyordur; bundan eminim ama bana anlattıklarına göre kayıplarımız bizim üzülmemizi, ağlamamızı istemezlermiş. Biz üzülüp ağlayınca onlar acı çekermiş. Onlar kendileri için dua etmemizi ve hayatımızı sürdürmemizi isterlermiş.
    Bir gün gidenlerimize kavuşacağız. O zamana kadar Allah hepimize sabır, kayıplarımıza rahmet versin.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. ESKİ POSTLARINIZI OKUYORUM SIRAYLA. HER BİRİMİZİN HAYATI NE SIRLAR, NE ACILAR, NE MUTLULUKLARLA ÖRÜLMÜŞ DEĞİL Mİ?. İŞTE HAYAT BÖYLE BİR ŞEY ZATEN... ÖNEMLİ OLAN TÜM BUNLARIN ÜSTÜNE ÇIKIP ORADAN SEYREDEBİLMEK YAŞAMI. ACILAR, ÖZLEMLER SEVİNÇLER HEP YÜREĞİMİZDE... YAZILARINIZ ÇOK GÜZEL, EL EMEKLERİNİZ DE, KIZINIZIN BUNLARA BAYILACAĞINA EMİNİM...

    CANDAN SELAMLAR...

    YanıtlaSil
  9. Eski yazılarınızdan başladım okumaya ve bu yazıda kalakaldım. Bikaç defa okudum ve ilk okuduğumda boğazıma oturan o garip his geçmiyor. Allah sabır versin, Meleğinizin mekanı cennet olsun inşallah. Cennette kavuşmanıza duacıyım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslinda yuregi cok buruk bir anneyim..
      3 evladim daha var...ama hepsinin yeri ayri
      zaman zaman onu inanilmaz ozluyorum..
      belki bu yaziyi gormeden...geciceksiniz
      ama ...yazmak istedim

      Sil